Billige skoletasker til piger

Piger er gode til at passe på deres skoletasker. De smider ikke rundt med dem og er generelt bedre til at passe på deres skoletasker i forhold til drenge. Jeg er mor til begge køn og kan se, at min datter har en anden måde at omgås hendes tasker på.De bliver båret rundt med, sat forsigtigt på gulvet og hun ville aldrig finde på at smide skoletasken hen ad gulvet.

Derfor bliver dyre skoletasker i gode mærker til billige skoletasker på lang sigt. Billige skoletasker holder længere hos piger for de passer på deres tasker hvad enten det er Lego, Jeva, Diddll eller billige skoletasker af ukendte mærker.I mine sønners klasse kan jeg se, at skoletaskerne ofte ligger i et stort virvar fuld af rod, gamle sedler og ind i mellem rester af gamle madpakker. Yaghh!

Pigernes skoletasker er pæne og velholdte. De står pænt på plads og bøgerne er ofte også velordnede og pæne sammen med drikkedunken, madpakken og gymnastikposen. Derfor vil en dyr skoletaske som oftest ende med at blive til en billig skoletaske på den lange bane for piger.