Billige skoletasker - Jeva på tilbud

Når vi taler om skoletasker kommer vi ikke uden om Jeva skoletasker. Jeva skoletasker er ikke billige. De koster fra nypris fra kr. 600,- til kr. 1.000,- for nogle af de dyreste.



Jeg har 2 skolesøgende børn og vi har altid købt Jeva skoletasker. Jeg har kun gode erfaringer med Jeva skoletasker. De holder til det enorme slid 2 skoledrenge har udsat dem for i årenes løb.

Det er ikke små ting. Skoletasker til drenge bør være en Jeva skoletaske - netop fordi de holder til det hårde liv en drengs skoletaske ofte udsættes for. Læs evt. mere her: http://billige-skoletasker.blogspot.com/2011/06/billige-skoletasker-til-drenge.html

På Jevas hjemmeside kan du læse følgende :
Vores skoletasker er som sædvanligt blevet testet ved Forbrugerlaboratoriet og igen i år, som alle tidligere år, har de opnået det højeste gennemsnit af de testede tasker. Vi er selvfølgelig stolte over at kunne tilbyde de bedste tasker til vores kunder igen i år. Kom godt igang med en skoletaske fra JEVA. Læs mere på www.forbrugerlab.dk



Hvordan finder du Jeva tasker på tilbud
Du kan finde udgående modeller til stærkt nedsat pris på http://www.jeva.dk/. Har du mulighed for at sende til en erhvervsadresse er fragten gratis. Ellers skal du huske at købe taskerne på de "rigtige" tidspunkter, hvilket vil se, at du bør være en smule forudseende, hvis du vil købe en billig Jeva skoletaske. Køb efter skolestart i september, efter julesalget i januar og ofte også i foråret, når der skal være plads til de nye modeller i Jeva tasker.