Billige Lego skoletasker - sådan finder du dem

Billige Lego tasker kan være svære at finde, men det er ikke umuligt. Lego tasker har scoret høje karakterer i diverse test fra bl.a. Tænk og ved ForbrugerLaboratoriet. Det er ikke så mærkeligt. Min ældste søn har også haft en Lego taske og den var nærmest uopslidelig.

Han voksede ud af den efter 3 år og nu er Lego tasken gået i arv til hans fætter.
Du kan til tider finde billige Lego tasker på udsalg i januar og ofte lige efter sommerferien i august og september, da der ikke længere er økonomisk rentabelt for butikkerne at holde et højt prisleje for Lego tasker fordi taskerne da er sværere at komme af med end i sommerferien.


Det vil da være muligt at finde en billig Lego taske. Vi købte selv en billig Lego taske, der var nedsat med mere end kr. 300,- i januar måned.
Den lille LEGO skoletaske er blevet testet af ForbrugerLaboratoriet til børn fra ca. 6 år og har fået topkarakter over hele linien.

LEGO skoletasker er designet i samarbejde med førende kiropraktorer, for at sikre den optimale ergonomi. Ved LEGO skoletasker er tænkt på  bløde og regulerbare skulderremme samt brystspænde. Ergonomisk udformet rygpanel. Brede og kraftigt polstrede skulderremme. Reflekser på taskens 4 sider. Termoisoleret forlomme med tilhørende madkasse. Medfølgende drikkeflaske.  Medfølgende aftagelig gymnastiktaske. LEGO skoletasker er fremstillet uden brug af PVC, nikkel og skadelige AZO-farvestoffer